ΚΑΓΚΕΛΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ

P-Frame – κάγκελα μπαλκονιού

Η εταιρεία μας κατασκευάζει κάγκελα μπαλκονιού άριστης ποιότητας, εγγυημένης ασφάλειας και μοναδικού σχεδιασμού. Προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα από σχέδια και χρώματα ώστε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Τα κάγκελα της P-Frame παρέχουν εγγυημένη ασφάλεια σε μπαλκόνια, βεράνετες και ταράτσες, προσθέτοντας παράλληλα στυλ και προσωπικότητα, στην κατοικία ή την επιχείρησή σας. Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούμε για τα κάγκελα μπαλκονιού είναι το μέταλλο και το αλουμίνιο, αλλά μπορεί να γίνει και συνδυασμός αυτών με γυαλί ή μάρμαρο. Τα βασικότερα είδη στα μεταλλικά κάγκελα μπαλκονιού είναι τα inox, τα αλουμινίου και σφυρήλατου σιδήρου.

  • Τα inox διακρίνονται για την τεράστια αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες και το χρόνο, ενώ παράλληλα έχουν μοναδικό μοντέρνο στυλ, το οποίο τα κάνει να συνδυάζονται άριστα με γυαλί. Επίσης δεν χρειάζονται συχνή συντήρηση και βάψιμο.
  • Τα κάγκελα από σφυρήλατο σίδηρο είναι επίσης πολύ ανθεκτικά, αλλά σίγουρα πρέπει να τα συνδυάσουμε με μια σωστή βαφη.
  • Τα γυάλινα κάγκελα έχουν την πλέον σύγχρονη αισθητική, παρέχουν ασφάλεια ενώ παράλληλα δεν εμποδίζουν τη θέα. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και δεν χρειάζονται κάποιο είδος συντήρησης.