Συχνές ερωτήσεις για τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα κουφώματα αλουμινίου

Έχουν καλή ενεργειακή απόδοση;

Το αλουμίνιο έχει υψηλή βαθμολογία όσον αφορά την ενεργειακή απόδοση. Έτσι, τα κουφώματα αλουμινίου παρέχουν πολύ καλή μόνωση και συμβάλουν στη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας της κατοικίας ή της επιχείρησής σας, αφού σε συνδυασμό με διπλά ενεργειακά τζάμια και με τις δεξιότητες ενός έμπειρου συνεργείου εγκατάστασης, μπορείτε να εξοικονομείτε μεγάλα χρηματικά ποσά από ηλεκτρισμό και θέρμανση κάθε μήνα.

Έχουν υψηλό κόστος συντήρησης;

Τα κουφώματα αλουμινίου δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση και δεν χρειάζονται βάψιμο. Είναι πολύ εύκολα στο καθάρισμα και δεν χάνουν ποτέ το χρώμα τους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι ένα καλό καθάρισμα με νερό δυο τρεις φορές το χρόνο.

Είναι τα κουφώματα αλουμινίου ανθεκτικά στη φωτιά;

Τα κουφώματα από αλουμίνιο έχουν υψηλό βαθμό αντίστασης στη φωτιά. Είναι έτσι μια πολύ ασφαλής επιλογή για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό κτίριο. Για μέγιστη ασφάλειά, πρέπει η τοποθέτησή τους να γίνεται από κάποιον εξειδικευμένο επαγγελματία με μεγάλη εμπειρία πάντα να τοποθετούνται από έναν επαγγελματία που έχει εμπειρία στο χώρο.

Ποιά είναι η διάρκεια ζωής των κουφωμάτων αλουμινίου;

Τα κουφώματα αλουμινίου έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες, είναι ελαφριά και πλήρως ανθεκτικά στη διάβρωση και τη σκουριά. Η επιλογή τους, είναι ιδανική επιλογή σε περιοχές με ακραία καιρικά φαινόμενα και ισχυρούς ανέμους αφού είναι αρκετά στιβαρά ώστε να αντέχουν στις πιο σκληρές συνθήκες.

Θεωρούνται Eco-friendly;

Το αλουμίνιο έχει πολύ χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα και είναι 100% ανακυκλώσιμο, αφού μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πάρα πολλές φορές. Γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο βιώσιμα υλικά.

Έχουν τα κουφώματα αλουμινίου μοντέρνα εμφάνιση;

Το αλουμίνιο έχει κάτι το ιδιαίτερο στην απαλή του απλότητα, το οποίο δίνει σύγχρονη ελκυστικότητα σε κάθε τύπο κτηρίου. Μπορείτε να δώστε στα κουφώματα αλουμινίου οποιαδήποτε εμφάνιση, αίσθηση ή χρώμα και αν θέλετε.